Lisää upeita koruja messuilla

Messuille on pakattu mukaan myös nämä upeat kaulakorut. Mustaa tyylikkyyttä yhdistettynä rentoon puuvillanauhaan on sarjassa ”13 mahtuu tusinaan”. Korujen riipuksena käsintehdyt mustat lasihelmet, joissa käsinmaalatut kuviot. Lisänä hiukan hentoa metallinkiiltoa antamassa blingiä ja rento musta puuvillanauha säädettävällä solmulla. Nämä kaulakorut sopivat arkeen ja juhlaan.

Mustaa tyylikkyyttä

Nämä uunitekniikalla tehdyt rouheat helmenmöllykät sopivat nykyajan viikinkinaisen kaulaan.  Helmissä on särmikkyyttä ja musta nahkanauha yhdistettynä metalliseen S-lukkoon antavat siihen tyylikkyyttä. Näiden lasihelmien värimaailma sopii mainiosti yhdistettäväksi esimerkiksi farkkuihin. Helga -sarjan kaulakoruissa mennyt kohtaa nykyisyyden.

Viikinkinaisen mahtimöllykät kaulaan